Viktor Verhulst erg ontroerd na zwaar ongeval: "Zo mooi dat ik ben beginnen huilen"
COS
Viktor Verhulst erg ontroerd na zwaar ongeval: "Zo mooi dat ik ben beginnen huilen"
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst zien we elke zondag in een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes'. De reeks vloeide voort uit de vlogs die Viktor tijdens de coronapandemie opnam.

Viktor Verhulst was onlangs te gast in de podcast 'Open Kaart' van Robbert Rodenburg. Hij praatte er openhartig over zijn leven en relatie met Sarah Puttemans. Viktor kreeg ook de vraag wanneer hij voor de laatste keer had gehuild.

"De laatste keer was niet zo lang geleden", geeft Viktor toe. "Ik kwam dronken thuis en ik was op Instagram aan het scrollen. Sarah zat naast mij in de zetel. Die was bloednuchter. Ik kwam een akoestische versie van 'Engelbewaarder' tegen. Ik vond dat zo mooi dat ik ben beginnen huilen. Ik begon voor de eerste keer naar die tekst te luisteren."

"Ik heb eigenlijk meegemaakt wat de tekst wat dat nummer beschrijft", vertelt Viktor. "Het gaat over iemand die naar huis aan het rijden is en bijna thuis is, maar zo moe is dat ze in slaap valt en een accident heeft. Het volgende moment dat ze wakker wordt, is in het ziekenhuis met de geliefden erbij die zeggen: 'Je hebt een engelbewaarder.'"

Dronkenmanschap

"Dat ik begon te huilen had meer met mijn dronkenmanschap te maken, want nu denk ik: dat ik daarvoor moest wenen, da's dom. Het was meer van emotie met dat akoestische nummer erbij", legt Viktor uit. Vijf jaar geleden raakte Viktor betrokken bij een ernstig verkeersongeval.

"Ik zat achter het stuur, ik was bijna thuis, maar ik was heel moe en ik was de hele tijd in slaap aan het vallen", vertelt Viktor. "Ik schiet wakker en ik zie een file en ik denk: ik red het niet meer, dus ik geef wilde ruk aan mijn stuur. Ik probeer de pechstrook te halen, maar met mijn rechtervoorkant rijd ik een vrachtwagen aan. Ik ga vier keer over de kop en ik eindig ondersteboven."

"Ik had niets, dat is niet te geloven. Als je de auto ziet, dan denk je: dat kan niet. Ik werd naar het ziekenhuis gebracht, mijn ouders helemaal in paniek. Het was echt de tekst van 'Engelbewaarder'. Echt bizar", zegt Viktor, die lange ritten alleen sindsdien probeert te vermijden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.