Verhulstjes Viktor Verhulst geeft al wat prijs over nieuw seizoen 'De Verhulstjes': Fans willen allemaal hetzelfde kwijt
COS
Viktor Verhulst geeft al wat prijs over nieuw seizoen 'De Verhulstjes': Fans willen allemaal hetzelfde kwijt
Foto: Play4

De Verhulstjes gooien het komend seizoen over een andere boeg. Naast de gebruikelijke vakantie naar Saint-Tropez krijgen we Gert en co ook op nieuwe plekken te zien.

De cameraploeg van 'De Verhulstjes volgde Gert Verhulst, Ellen Callebout, Viktor Verhulst en Marie Verhulst al op verschillende plekken. Zo neemt Gert zijn gezin mee naar een camping in de Ardèche, waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Er zullen ook gastrollen weggelegd zijn voor de meisjes van K3, want Marie werd gevolgd tijdens de voorstelling van 'De 3 Biggetjes'.

De afgelopen week bevonden de Verhulstjes zich met hun cameraploeg op zee. De familie ging namelijk aan boord op de MSC Euribia, een luxecruiseschip dat hen doorheen Scandinavië zou varen. De cruise zal een nieuw decor vormen in het komende vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' op Play4.

Op Instagram neemt Viktor ons in zijn weekoverzicht mee achter de schermen van de cruise. Zo zien we dat een uitstapje er eentje met veel regen was en laat Viktor osn meegenieten van de culinaire hoogstandjes op het schip. Een omelet mag natuurlijk niet ontbreken voor de Verhulstjes.

Gert en Viktor wagen zich ook aan bijlwerpen. Dat blijkt Gert wel heel goed te kunnen. Viktor probeert ook tijdens de cruise in vorm te blijven en pikt een fitnesssessie op het schip mee. We zien ook dat Viktor voor de gelegenheid voor een nieuwe look is gegaan: een ringbaardje. Benieuwd wat vriendin Sarah Puttemans ervan vindt.

Viktors volgers zeggen allemaal hetzelfde. "Ik kan niet wachten op deze uitzendingen", reageert iemand. "Kan niet wachten op het nieuwe seizoen, te leuk gewoon", zegt nog iemand. "Dat dat nieuwe seizoen er maar rap is", lezen we nog. "Supersympathieke familie! Dat wordt weer leuke tv!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viktor Verhulst (@viktorverhulst)

Meer nieuws

Meer nieuws

.