Viktor Verhulst heeft prachtige boodschap voor zus Marie op bijzondere dag
LHX
Viktor Verhulst heeft prachtige boodschap voor zus Marie op bijzondere dag
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst en Marie Verhulst zijn de twee kinderen van Gert Verhulst. Ze kunnen af en toe wel eens wat kibbelen, maar meestal komen ze goed overeen.

14 september is een bijzondere dag in de familie Verhulst: het is de verjaardag van Marie Verhulst. Ze werd dit jaar 28 jaar. 

Dat laat Viktor Verhulst niet zomaar ongemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt hij een hele reeks foto's van haar. Op sommige ervan poseert ze met Viktor, op enkele andere met een hond. Ook zien we haar enkele gekke bekken trekken.

Bij de beelden schrijft Viktor een lieve boodschap. "Gelukkige verjaardag aan de beste kleine zus in de hele wereld!", luidt die. Dat laat Marie niet onberoerd. "Vikje! Love you!", reageert ze. 

Ook van andere bekende gezichten krijgt ze gelukwensen. "Hipperdepip", klinkt het bij Sam Gooris. "Weer feest bij de Verhulstjes! Gelukkige verjaardag, lieve Marie!", schrijft James Cooke. "Happy birthday", wenst schoonzus Sarah Puttemans haar.

Fans van de familie Verhulst zullen later dit najaar weer aan hun trekken kunnen komen: er komt een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' aan. Dit keer gaat het gezin onder meer op cruise door Scandinavië en op kampeertrip naar de Ardèche.

Meer nieuws

Meer nieuws

.