Big Brother-bewoner voorspelt weinig goeds voor Ronahi: “Zij gaat er kapot van zijn”
ASX
Big Brother-bewoner voorspelt weinig goeds voor Ronahi: “Zij gaat er kapot van zijn”
Foto: GoPlay

Het is zaterdagavond en dat betekent dat alweer een bewoner het bekendste huis in Vlaanderen en Nederland verlaten heeft. Deze week stonden Danny, Glenn, Randy en Doriana op de genomineerdenlijst. Die laatste trok aan het kortste eind.

Halverwege de show werden Danny en Glenn uit hun lijden verlost. Het duo wist voldoende stemmen bij elkaar te sprokkelen en bleef uit de gevarenzone. Uiteindelijk waren het Randy en Doriana die in de gevreesde draaideur mochten plaatsnemen.

Niet veel later verscheen Doriana in de studio bij presentatrices Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Het werd een emotioneel weerzien voor de Limburgse met haar vrienden en familie. Doriana, die het eerder op de week al erg lastig had, liet haar tranen opnieuw de vrije loop.

De exit van Doriana zal ongetwijfeld ook diepe wonden slaan bij Ronahi. De twee werden al snel hartsvriendinnen in het huis. “Vrienden voor het leven. Wij gaan samen Hasselt onveilig maken”, beloofde Doriana vlak na haar exit. “Ronahi zal er wel kapot van zijn dat ik niet meer terugkeer naar het huis”, besluit de blondine.

Frappant: Met de exit van Doriana moet voor de derde week op rij een Vlaamse deelnemer het huis verlaten. Daarmee komt de teller op vier Belgische en twee Nederlandse afvallers. Nog twaalf kandidaten zijn in de running voor de eindwinst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.