Harde kritiek op 'Big Brother'-bewoner: "Ineens arrogant geworden"
LHX
Harde kritiek op 'Big Brother'-bewoner: "Ineens arrogant geworden"
Foto: Play4

In de podcast 'We are watching you' bespreken Vincent en Daniël elke week wat er zoal aan het gebeuren is in het 'Big Brother'-huis. Daarbij schuwen ze de controverse niet.

Lange tijd was Alice een erg populaire 'Big Brother'-bewoner. Ze werd meerdere keren genomineerd, maar telkens overleefde ze het. Het lijkt erop dat haar populariteit nu toch wat begint te tanen.

"Ze was een beetje het neutrale midden, maar ze is ineens erg bijdehand en arrogant geworden", zegt Daniël in 'We are watching you'. "Ik krijg echt de rillingen van haar."

"Ze is natuurlijk een hartstikke aardig meisje, maar hoe zij deze week doet... Ze is al die weken stil geweest, en nu gaat ze ineens zo doen. Ik vind dat niet bij haar passen."

"Ashley doet nét zo", wil hij wel benadrukken. "Ik vind dat die twee hetzelfde zijn en ze horen beiden niet te winnen. Althans, ik denk dat ze beiden niet gaan winnen."

Daniël krijgt wel wat tegenkanting van zijn mede-host, Vincent. Hij is het niet met hem eens. "Alice vind ik een potentiële winnaar", werpt hij op. "Ik vind het juist top."

Meer nieuws

Meer nieuws

.