Hoe gaat het met vruchtbaarheidstraject van Jill Goede en Leroy de Rouw? Ze hebben slecht nieuws
LHX
Hoe gaat het met vruchtbaarheidstraject van Jill Goede en Leroy de Rouw? Ze hebben slecht nieuws
Foto: Instagram @jillgoede_

Al een hele tijd zijn Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother' een gelukkig koppel. Toch ontbreekt er nog iets in hun leven.

Leroy de Rouw mag dan wel al een dochtertje hebben uit een vorige relatie, toch zouden hij en Jill Goede ook graag samen nog een kindje krijgen. Helaas is dat niet vanzelfsprekend.

Jill probeert namelijk al een tijdje zwanger te geraken, zonder succes. Enkele maanden geleden maakte ze bekend dat zij en Leroy een traject waren gestart op de afdeling voortplanting van het ziekenhuis.

Hoe dat inmiddels gaat? "Als je samen besluit om ervoor te gaan, dan hoop je dat het snel raak is. Maar dat was bij ons niet het geval helaas", vertelt ze aan Party.

"Elke keer de teleurstelling dat je niet in verwachting bent, doet best pijn, maar het heeft ons sterker gemaakt", voegt ze er wel aan toe. "Gelukkig heb ik in Leroy een lieve partner die mij door dik en dun steunt.”

Ze voelt bovendien dat ze niet alleen is. Toen ze haar bericht deelde op Instagram, kreeg ze namelijk ontzettend veel reacties van vrouwen met hetzelfde probleem. "Het heeft mij heel erg geholpen om met anderen te praten", klinkt het. 

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Meer nieuws

Meer nieuws

.