Karolien biecht blunder op in 'De Mol': "Plots ging die deur open"
LHX
Karolien biecht blunder op in 'De Mol': "Plots ging die deur open"
Foto: Play4

De tweede aflevering van 'De Mol' zit erop, en alweer hebben we afscheid moeten nemen van een erg fijne kandidaat: Karolien. Zij kan terugblikken op een geweldige – zij het te korte – ervaring.

"Het avontuur van mijn leven", noemt Karolien haar deelname aan 'De Mol' in Het Laatste Nieuws. "Ik ben zo dankbaar dat ik geselecteerd werd."

Ze moet wel toegeven dat ze het spelletje een beetje onderschat had. Het evenwicht vinden tussen je rot amuseren én met het spel bezig zijn was voor haar niet simpel.

Eén keer maakte ze een pijnlijke inschattingsfout. Op een dag werd ze veel te vroeg wakker van stille voetstappen op de gang. Ze was ervan overtuigd dat het de mol was die een geheime briefing had. 

"Ik stond te luistervinken aan de deur van de eetzaal waar al licht brandde. Plots ging die deur open en struikelde ik net niet binnen. Ik weet niet wie er het meest geschrokken is: ik of de ober die het ontbijtbuffet aan het voorbereiden was."

De ober zei haar dat 5.15 uur nog wat te vroeg was om te ontbijten, maar dat hij wel een kop koffie voor haar kon regelen. "Die keek raar op toen ik doodleuk zei: 'Neen, dank je, ik lust geen kofie'", lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.