'Mol' Senne helemaal van zijn melk door fan: "Hoe verzin je zoiets in godsnaam?"
LHX
'Mol' Senne helemaal van zijn melk door fan: "Hoe verzin je zoiets in godsnaam?"
Foto: Play4

Het tiende seizoen van 'De Mol' zit erop, en het is de Kempense Senne van der Zweep die zich met trots de 'Mol' van 2024 mag noemen. Zijn leven is even helemaal overhoop gegooid.

Tot voor kort was Senne van der Zweep nog een nobele onbekende, maar sinds de eerste aflevering van 'De Mol' is dat wel anders. Als 'Mol' heeft hij op veel kijkers een onvergetelijke indruk gemaakt.

"Ik wist dat 'De Mol' een populair programma is, maar hóé hard het leeft, had ik toch onderschat", zegt hij in Humo. Overal waar hij komt, wordt hij aangesproken.

Hij merkt bovendien dat hij heel wat vrouwelijke fans heeft. "Dat is natuurlijk best flatterend, en tegelijk zo absurd", zegt hij daarover in Humo. Eén keer heeft hij een wel héél vreemd verzoek gekregen.

"Op een feestje in Antwerpen kwam opeens een kerel met zijn vriendin op mij af: 'Wil jij voor mij mijn lief eens muilen?' Ik was met verstomming geslagen en heb vriendelijk bedankt."

"Hoe verzin je zoiets in godsnaam?", vraagt hij zich af. "Ik ben een paar uur op televisie geweest, dat is toch geen reden om iemand zo'n verzoek te doen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.