Na exit: Karen uit 'Big Brother' heeft duidelijke boodschap over Ashley
LHX
Na exit: Karen uit 'Big Brother' heeft duidelijke boodschap over Ashley
Foto: Play4

Karen hield het erg lang uit in het 'Big Brother'-huis, maar zaterdag moest ze het programma dan toch verlaten. Ze verloor de stemming van Randy en Jimmy.

Karen heeft er een mooie tijd op zitten in 'Big Brother'. In enkele filmpjes op de Instagrampagina van het programma blikt ze terug op haar avontuur.

Ze heeft het er uiteraard over Ashley. De twee waren goede vriendinnen en maaken veel plezier samen, maar kenden ook hun dieptepunten. Zo was Karen absoluut niet blij toen bleek dat Ashley maar liefst 20.000 euro uit de pot had gehaald in ruil voor een vrijstelling.

"Ik vond niet dat ze dat nodig had. Dat heb ik tegen haar gezegd", zegt ze daarover. "Het is ook heel jammer hoe dat gegaan is en dat ik daar uiteindelijk niet zo goed met haar over heb kunnen praten. Ik was vooral bezig met het feit dat ik genomineerd was."

Dat betekent gelukkig niet dat de vriendschap voorbij is. "Ik ga sowieso nog met haar afspreken", verzekert Karen immers. "Ik wil haar nog zien en ik wil er met haar over babbelen, weg van alle camera's."

"Ik heb met haar een heel goede vriendschap gehad. We sliepen met elkaar, we maakten veel plezier met elkaar... Dus we gaan zeker nog afspreken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.