Na haar exit: Ariana deelt belangrijke boodschap voor alle 'Big Brother'-kijkers
LHX
Na haar exit: Ariana deelt belangrijke boodschap voor alle 'Big Brother'-kijkers
Foto: Play4

Zaterdag kwam er een einde aan het 'Big Brother'-avontuur van Ariana. Ze kreeg de minste stemmen van alle genomineerden en moest het huis verlaten.

Dat Ariana niet zo populair was bij de kijkers van 'Big Brother', heeft ongetwijfeld iets te maken met de manier waarop de makers haar hebben geportretteerd in de afleveringen. Ze wil daarom iets heel belangrijks kwijt.

"Mijn avontuur in het huis was met ups en downs, met kostbare momenten en diepe verbindingen. Maar sommige reacties van buitenaf hebben me echt heel erg geraakt", begint ze haar boodschap op Facebook.

"Het is van cruciaal belang om te onthouden dat woorden een aanzienlijke impact kunnen hebben op iemands mentale welzijn. Laten we samen streven naar een online cultuur van respect en empathie, waarbij we elkaars verschillen omarmen en elkaar steunen. De deelnemers zijn tenslotte echte mensen met echte gevoelens."

Ze wil de kijkers er ook aan herinneren dat er in het 'Big Brother'-huis veel meer gebeurt dan wat je op tv, of zelfs in de livestream, ziet. "Achter de schermen zijn er diepe connecties en waardevolle momenten die soms over het hoofd worden gezien."

Tot slot laat ze weten dat ze erg trots is op haar deelname. "Vooral vanwegen mijn stotteren was het voor mij een extra uitdaging. Het was een persoonlijke reis die mij nog meer bewust maakte van de kracht van woorden en de blijvende impact ervan."

"Je hoeft mensen niet leuk te vinden, maar laten we respectvol blijven naar elkaar, want de bewoners verdienen al die haat en doodsbedreigingen niet", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.