Play4 komt met straffe aankondiging over finaleweken van 'De Slimste Mens'
LHX
Play4 komt met straffe aankondiging over finaleweken van 'De Slimste Mens'

In 'De Slimste Mens Ter Wereld' nemen er elk jaar wel enkele spraakmakende figuren deel, wiens populariteit plots een hoge vlucht kent. Ook dit jaar is dat het geval.

Dé revelatie van het huidige seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' is misschien wel de Nederlandse Soundos El Ahmadi. Zij was nog niet bekend in Vlaanderen, maar daar heeft haar deelname verandering in gebracht.

Dat heeft ze vooral te danken aan haar wel héél directe humor en luide aanwezigheid. Haar passage was zo opvallend dat ze er massaal veel Belgische fans bij heeft gekregen.

Het heeft een enorme impact op haar carrière als comedian. "België! Jullie kunnen nu kaarten kopen want ik kom naar jullie toe, aangezien jullie dat massaal aan mij hebben gevraagd", kondigde ze in november een reeks shows aan.

Die waren in een mum van tijd uitverkocht, waardoor ze eerder deze week nog enkele nieuwe data aan het lijstje toevoegde. "Wees er aub snel bij. Ik ga niet voor eeuwig met extra data komen, want ik wil mijn kinderen zien opgroeien", grapt ze.

In 'De Slimste Mens' schopte ze het helaas niet ver genoeg om in de finaleweken terug te komen. Toch zullen we haar nog één keer zien opduiken. Tijdens de aflevering van 14 december zal ze immers, samen met Herman Brusselmans, in de jury zetelen. Dat maakt Play4 bekend. 

Het is op zijn minst bijzonder te noemen, maar toch is het niet de eerste keer dat er een deelnemer aan 'De Slimste Mens' in datzelfde seizoen nog in de jury zetelt. Jeroom deed het Soundos vorig jaar al voor.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Meer nieuws

Meer nieuws

.