Plots grote verandering voor Ellen Callebout bij ‘De Verhulstjes’
PMN
Plots grote verandering voor Ellen Callebout bij ‘De Verhulstjes’

‘De Verhulstjes’ hebben deze week iedereen weten te verrassen. Ze hebben hun eigen kerstnummer uitgebracht. Daar is veel reactie op gekomen.

Ellen Callebout zag de laatste tijd wel wat veranderen bij zichzelf. Ze treedt steeds vaker naar voren en is meer aanwezig in ‘De Verhulstjes’ dan vroeger.

In een interview met Het Laatste Nieuws geeft Ellen toe dat ze steeds meer gewend geraakt is aan de camera’s. "In een glitterjurk meezingen met Gert en de kinderen, dat had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan", lacht ze.

“Ik ken de lieve crewleden ondertussen goed en waar ik vroeger al eens wegglipte tijdens de opnames omdat ik mezelf overbodig vond, merk ik nu steeds minder dat ze er zijn.”

Deze week verrasten ‘De Verhulstjes’ door hun eigen kerstnummer uit te brengen. Dit leverde veel reacties bij zowel fans als critici.

En zondag is er ook weer een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. Tijdens de cruise naar het hoge noorden gaan ze ongetwijfeld nog voor veel verrassingen zorgen.

Met de toenemende betrokkenheid van Ellen in het programma is het duidelijk dat zij ook steeds meer haar eigen stempel zal drukken. Het wordt zonder meer boeiend worden om volgen.

‘De Verhulstjes’ blijven zichzelf steeds weer heruitvinden met hun avonturen en nieuwe projecten. Of je nu fan bent of niet, één ding is zeker: de Verhulstjes zorgen altijd voor entertainment en laten niemand onberoerd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.