Viktor Verhulst emotioneel over zijn mama: Hij kampt met schuldgevoel
LHX
Viktor Verhulst emotioneel over zijn mama: Hij kampt met schuldgevoel
Foto: GoPlay

In 'De Verhulstjes' hebben we al uitgebreid kunnen kennismaken met het gezin van Gert Verhulst. Valérie, de moeder van Marie en Viktor Verhulst, blijft echter buiten de schijnwerpers.

Viktor Verhulst laat niet makkelijk zijn gevoelens zien, maar in 'De expeditie: Groenland' lijkt hij zich meer open te stellen dan ooit tevoren. Ook wanneer Joris Hessels hem een cadeautje geeft, is het prijs.

Het cadeautje is namelijk een boodschap van Marie Verhulst, Gert Verhulst en Ellen Callebout. Zij laten hem weten dat ze hem erg missen.

Hun woorden doen wel wat met Viktor. Hij wil wel benadrukken dat er nóg een familielid is dat niet minder belangrijk is voor hem. "Mijn familie – en daar hoort mijn moeder zeker bij – is een rode draad doorheen mijn leven, die superbelangrijk is", zegt hij.

Valérie heeft ervoor gekozen om géén berichtje in te spreken, maar dat vindt Viktor helemaal oké. Het is altijd haar bewuste keuze geweest om uit de schijnwerpers te blijven.

Hij wil haar graag erkenning geven, omdat ze zoveel voor hem en Marie gedaan heeft. "Als kind had ik niet door hoe hard dat moet zijn binnengekomen, dat mijn vader is weggegaan. Ik heb mijn lang – en nu nog – schuldig gevoeld", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.