Sammy Mahdi briest van woede: “Ga ik geen twee keer zo vriendelijk vragen”
ASX
Sammy Mahdi briest van woede: “Ga ik geen twee keer zo vriendelijk vragen”
Foto: Photonews

Over exact twee weken trekken we met z’n allen naar de stembus. Dan vinden de Europese, federale en regionale verkiezingen georganiseerd. De verkiezingsstrijd zit in de laatste rechte lijn en dan wordt er al eens met modder gegooid.

In een interview met de krant De Standaard laat NVA-voorzitter Sammy Mahdi zich niet zo netjes uit over Sammy Mahdi. “Het is ondenkbaar voor de christendemocratie dat de voorzitter niets met het christendom heeft, niets van familiewaarden uitstraalt en zich gedraagt als een Conner-wannabe”, kinkt het fel.

Woorden die duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten zijn bij de CD&V-voorzitter. Mahdi besloot weerwoord te bieden via zijn Instagram-account. Vooral het feit dat De Wever de gezinssituatie van het CD&V-kopstuk op de korrel neemt, heeft kwaad bloed gezet. “Mijn kinderdroom was om op mijn twintigste te worden, maar het leven draait soms anders uit”, pent Sammy neer.

“Dat de voorzitter van N-VA dat moet aanhalen in een interview zonder mijn persoonlijk levensparcours te kennen is van het laagste dat ik ooit al heb meegemaakt”, gaat Sammy Mahdi verder. De CD&V-voorzitter heeft dan ook een duidelijke verwittiging voor De Wever. “Pak me op mijn inhoud, maar laat mijn persoonlijk leven gerust. En dat ga ik geen twee keer zo vriendelijk vragen”, besluit Mahdi.

Sammy Mahdi

Meer nieuws

Meer nieuws

.