Christophe Haddad beantwoordt prangende vraag: 'Of Bob nog terugkeert in Thuis?'
LHX
Christophe Haddad beantwoordt prangende vraag: 'Of Bob nog terugkeert in Thuis?'
Foto: VRT/Thuis

De midseizoensfinale van 'Thuis' was een aflevering om 'u' tegen te zeggen. Christophe Haddad, alias Bob, kreeg een wel héél spectaculaire exit.

Al sinds oktober was Christophe Haddad te zien in 'Thuis'. De laatste tijd maakte zijn personage een hele transformatie door. Hij werd enorm jaloers en zinde op wraak. In de midseizoensfinale ging hij ervandoor met Leo en Polly.

Christophes laatste draaidag is intussen al enkele maanden geleden. Aan Het Laatste Nieuws vertelt hij dat hij trots is dat hij alles mooi heeft afgerond en dat hij uitkijkt naar nieuwe uitdagingingen.

Voorlopig is zijn agenda nog helemaal leeg, maar dat is een bewuste keuze. "Ik wil afwachten, rustig rondkijken en onderzoeken welk pad ik wil inslaan. Misschien wil ik nog andere talenten in mijn ontwikkelen. Dit gevoel van absolute vrijheid is heel fijn."

De andere personages in 'Thuis' zijn in de waan dat Bob, na de explosie van de boot, dood is. De kijkers weten echter wel beter: hij leeft nog. Dat heeft een belangrijke consequentie: hij zou eventueel kunnen terugkeren.

Veel kijkers vragen zich af of dat ook echt zal gebeuren, maar wat wil Christophe zelf? "Ik sluit dat niet uit", klinkt het. "Maar daar ben ik nu niet mee bezig."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nergens beter dan THUIS (@thuistv)

Meer nieuws

Meer nieuws

.