Kijkers van 'Thuis' raken het niet eens: "Heeft het zelf gezocht"
LHX
Kijkers van 'Thuis' raken het niet eens: "Heeft het zelf gezocht"

Op sociale media volgen de kijkers van 'Thuis' de huidige verhaallijnen met argusogen. Ze hebben er zo hun eigen mening over.

Het is weer een heftige week in 'Thuis'. "Ocharme Thilly... Dieter is het afgetrapt en heeft je hart gebroken", schrijven de fans op sociale media. Het blijkt een controversiele uitspraak te zijn.

Er zijn een aantal kijkers die het ermee eens zijn. "Dieter zei dat Thilly zijn leven kapot heeft gemaakt. Daar heeft hij verdorie zelf voor gezorgd!", vindt iemand. "Hij zal hier alleen maar spijt van krijgen."

Veel mensen zijn echter van mening dat het Thilly's eigen schuld is. "Ze heeft het zelf gezocht met haar onnozele spelletjes. Ik heb Thilly altijd een toffe gevonden, maar wat ze nu gedaan heeft, keur ik niet goed."

"Thilly is niet meer wat ze geweest is...", klinkt het ook. "Ze is een beetje te ver gegaan."

"Ze was niet verliefd op Dieter, ze speelde een spelletje." "Hoe zij over Dieter heen loopt en hem belachelijk maakt, dat is geen basis voor een relatie."

"Wat ze deed is onbegrijpelijk. Maar eerlijk, ik vind Thilly niet misstaan bij Dieter...", schrijft iemand. Misschien is er dan toch nog hoop?

Meer nieuws

Meer nieuws

.