‘Thuis’-kijkers niet blij met wat ze zien bij Nancy: “Niet te begrijpen”
LHX
‘Thuis’-kijkers niet blij met wat ze zien bij Nancy: “Niet te begrijpen”

Na maar liefst twintig jaar is Nancy echt een vaste waarde in ‘Thuis’. Ze wordt graag gezien door de kijkers, maar toch komt er ook kritiek op haar.

Op sociale media wordt er heel wat commentaar geleverd op de verhaallijnen van ‘Thuis’. Af en toe worden er ook oppervlakkiger dingen besproken.

Zo komt er deze week heel wat kritiek op de kleding van Nancy. “Gisteren dat gele plastieken rokje, wie draagt nu zoiets? Ze heeft twee modebewuste dochters die haar daar niet op wijzen. Niet te begijpen”, vindt een kijker.

Het is een mening die op heel wat bijval kan rekenen. “Verkeerde combinaties en aftandse kleren. Het is soms niet te begrijpen vanwaar die kledij komt!”, wordt er ook geschreven. “Nancy is altijd slecht gekleed en haar kapsel is verschrikkelijk.”

“Waarom geven ze haar geen makeover, zoals Waldek?”, vragen kijkers zich af. “Misschien moet Jani haar eens wat tips geven.”

Er zijn daarnaast ook een heleboel kijkers die geen problemen hebben met Nancy’s stijl. “Dat hoort gewoon bij Nancy, ik vind dat zalig. Je niets aantrekken van wat een ander denkt en dragen wat je zelf wil.”

“Zalig, iemand die eens uit de toon springt en er zich niks van aantrekt.” “Dat maakt Nancy juist zo speciaal.” “Chance dat iedereen een andere smaak heeft, anders droeg iedereen hetzelfde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.