Eddy Snelders neemt drastisch besluit nadat hij werd aangehouden voor zedenfeiten
PMN
Eddy Snelders neemt drastisch besluit nadat hij werd aangehouden voor zedenfeiten

Eddy Snelders (64) is oud-voetballer en voetbalcommentator. Woensdag kwam er het nieuws dat hij afgelopen weekend aangehouden werd op verdenking van exhibitionisme. Eddy heeft nu een drastisch besluit.

Het was schrikken toen er het nieuws kwam dat voetbalcommentator Eddy Snelders aangehouden werd op verdenking van zedenfeiten. Een buurvrouw had klacht tegen hem ingediend.

Eddy hoorden we elk weekend op Radio 1 als co-commentator bij een voetbalwedstrijd. Zaterdagochtend werd hij opgepakt in zijn woning in Brasschaat.

De nacht van zaterdag op zondag bracht Eddy door in de cel. Hij werd aangehouden op verdenking van zedenfeiten.

Aan Het Laatste Nieuws zegt Eddy dat toen de politie arriveerde hij meteen wist waarover het ging. Hij legde bekentenissen af over exhibitionisme, dat is een seksuele drang om bekeken te worden.

Begin 2022 werd Eddy betrapt in de kantoren van het bouwbedrijf van de familie Snelders in Brasschaat. Daar is veel inkijk, zodat iedereen hem bezig zag.

Een buurvrouw sprak hem erover aan, waarna Eddy beloofde van het niet meer te doen. Hij kon echter geen woord houden, waarna de buurvrouw een klacht indiende.

Hij werd intussen wel vrijgelaten onder strenge voorwaarden. Het heeft Eddy ook aan het denken gezet.

“Ik erken dat wat ik deed, fout was”, zegt hij. Eddy heeft een drastisch besluit genomen.

“Ik stop als co-commentator bij Radio 1. Die eer hou ik aan mezelf.”

“Ik was sowieso toch aan het afbouwen. Mijn begeleiding primeert op dit moment.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.