4 jaar na 'Blind Getrouwd': Winnie doet boekje open over moeilijke periode
LHX
4 jaar na 'Blind Getrouwd': Winnie doet boekje open over moeilijke periode
Foto: Instagram

Het is al vier jaar geleden dat Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans in 'Blind Getrouwd' aan elkaar gekoppeld werden. In september 2022 verwelkomden ze hun eerste kindje, Lily.

De komst van Lily was uiteraard een prachtig moment voor Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, maar de periode erna was voor hen niet gemakkelijk. Dat vertelt Winnie aan Het Laatste Nieuws.

Voor Lily er was, hadden Jonah en zij namelijk een goed evenwicht tussen me-time en qualitytime als koppel, maar die balans was plots helemaal weg. Het heeft een tijdje geduurd tot ze die terugvonden.

"De voorbije weken heb ik veel aan zelfzorg kunnen doen en dat doet me echt deugd. Ik voel me de laatste maanden weer goed in mijn vel en voel me relaxter", schrijft ze in een post op Instagram.

Hoe ze dat juist heeft gedaan? Zij en Jonah sluiten nu veel betere compromissen. Zo gaat Winnie weer vaker duiken in de Oosterschelde, en gaat Jonah soms mountainbiken. Telkens blijft de andere persoon thuis met Lily. 

Doordat ze meer ontspannen zijn, gaat het tussen hen nu weer veel beter. "Het zijn ploeterjaren, maar we dansen verder", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.