Aaron Blommaert doet opmerkelijke vaststelling bij Sam Gooris
COS
Aaron Blommaert doet opmerkelijke vaststelling bij Sam Gooris
Foto: VTM

Aaron Blommaert is een van de it-boys van het moment. Hij is acteur, presentator en zanger. Sinds een paar maanden is hij als soloartiest aan de slag.

Aaron Blommaert was als zanger een tijdje actief bij de boyband 'Bobby'. Na 'The Masked Singer'-deelname besloot Aaron zijn solocarrière te lanceren met zijn debuutsingle 'Zonde'. Die is deze zomer genomineerd voor 'Zomerhit' én hij mag het nummer volgende week brengen tijdens 'Tien Om Te Zien'.

Aaron presenteert het VTM-programma nu al sinds de eenmalige revival in 2021 naast Laura Tesoro, Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Aaron was zelf nog niet geboren toen de eerste afleveringen van 'Tien Om Te Zien' werden uigezonden.

"Ik herinner me wel dat ik naar de herhalingen keek", zegt Aaron in Dag Allemaal. "Vooral Sam Gooris die 'Laat het gras maar groeien' zong, vond ik fantastisch", geeft hij toe. "Da's een iconisch nummer dat past in 'Tien Om Te Zien' én in 'De Foute Party'."

"Intussen heb ik Sam ontmoet, en ik vind hem heel wijs. Hij is een van de weinige artiesten die amper veranderd is, "bedenkt hij zich. "Buiten het feit dat z'n haar niet meer in piekjes ligt, herken je nog de oude Sam", aldus Aaron Blommaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.