Blind Getrouwd Alexander en Fleur doen straffe ontdekking tijdens 'Blind Getrouwd'
COS
Alexander en Fleur doen straffe ontdekking tijdens 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

Maandag is er weer een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Er staat een koppelweekend, inclusief Ingeborg en de experten, op de agenda.

Ook Fleur en Alexander trekken met goede moed naar het koppelweekend. De West-Vlamingen bleven de afgelopen weken een beetje op de achtergrond. Ze hebben al een goede basis ontwikkeld, maar willen niets overhaasten.

De eerste indruk zat bij beiden meteen goed. "Maar ik vond het nog belangrijker dat onze karakter zouden matchen. En die connectie voelden we al snel. Wat maakte dat onze communicatie meteen goed zat", zegt Alexander in TV Familie. 

"Omdat we uit dezelfde streek komen, hadden Fleur en ik al meteen heel wat gespreksstof. Onze favoriete restaurants en cafés uit de buurt bijvoorbeeld. Dat was wel een voordeel", merkt Alexander op.

Ondanks dat ze uit dezelfde streek komen, kenden ze elkaar niet. "Maar we ontdekten dat we via via toch wat gemeenschappelijke vrienden hebben", onthult Alexander. "Dat zorgt voor een bepaalde band. Het voelde soms aan alsof ik Fleur al langer kende."

Meer nieuws

Meer nieuws

.