Andy Peelman loopt ongelofelijke kans mis: "Niet gelukt"
LHX
Andy Peelman loopt ongelofelijke kans mis: "Niet gelukt"
Foto: VTM

Andy Peelman is niet alleen tv-maker, maar ook ondernemer. Hij baat twee winkels uit: één in Ninove en één in Aalst.

De winkel van Andy Peelman in Aalst, die 'Lorelie & Feline' heet, is een erg bijzondere. Hij verkoopt er namelijk tweedehands luxekleding en -accessoires. Ook horloges zijn er regelmatig te koop.

"Daar is een enorme markt voor, maar die is naar de kloten", vertelt hij in de podcast '22 minuten stomme vragen'. "Tweedehands betaal je vaak meer dan de nieuwprijs voor een horloge, dus dat is eigenlijk niet oké. Maar ja, het is vraag en aanbod."

Omdat hij zulke luxeproducten verkoopt, heeft hij af en toe wel eens bijzondere klanten. Zo werd hij ooit gecontacteerd door een speler van de Britse Premier League. Die wilde niet zomaar een horloge kopen, maar vroeg Andy bovendien om het bij hem te komen afleveren.

Helaas moest hij de kans om zo'n bekende voetballer te ontmoeten aan zich voorbij laten gaan. Zijn agenda liet het niet toe. "Het is jammer, want dat was heel fijn geweest, maar mijn werk in de media komt nog altijd op de eerste plaats."

"Er komen vaak leuke dingen op mijn pad, maar het moet verenigbaar zijn met televisie, omdat dat op dit moment mijn grootste inkomstenbron is. Als ik dat ga verwaarlozen, kan ik het andere nadien ook niet doen, dus dat heeft prioriteit. Ik had het héél graag gedaan, maar het is niet gelukt."

Kleine kanttekening: Andy was geen speciaal grote fan van de voetballer in kwestie. "Ik kende hem niet zo. Ik ben te weinig met voetbal bezig", geeft hij toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.