Andy Peelman wil iets duidelijk maken over Koen Wauters: "Zo jammer"
LHX
Andy Peelman wil iets duidelijk maken over Koen Wauters: "Zo jammer"
Foto: Photonews

Net als de meeste Vlamingen is Andy Peelman grote fan van Clouseau. Helaas merkt hij dat Koen Wauters het soms hard te verduren krijgt.

"Ik ben fan van Koen Wauters. Ik heb hem leren kennen door op televisie te komen", vertelt Andy Peelman in de podcast '22 minuten stomme vragen'. "Je kruist elkaar, je babbelt al eens."

"Ik vind hem oprecht een aangename man." Helaas is niet iedereen die mening toegedaan. Af en toe hoort Andy mensen klagen dat ze Koen zijn tegengekomen, maar dat ze hem maar onvriendelijk vonden omdat hij geen goeiedag zei.

"Je moet bedenken: hij zit al 150 jaar in de showbizz. Hij was een rockster, een Hollywoodster in Vlaanderen. Hij heeft alles meegemaakt. Hij moet constant over zijn schouder kijken, want heel Vlaanderen kijkt mee in alles wat hij doet."

"Dus als je hem dan op een onbewaakt, minder moment ontmoet, en je hebt onmiddellijk een mening... Dat is zo jammer."

Zelf overkomt het hem soms ook. "Ik was onlangs in Leuven, en ik moest weg. Ik was mijn auto aan het zoeken, en er waren drie vrouwen die 'Hela! Hela!' riepen. Ik draaide me om ze riepen: 'Je moet geen goeiedag zeggen, hoor!'"

"Dat is iets waar ik het vaak lastig mee heb. Je wandelt een restaurant binnen en je zegt tegen iedereen dag, en dan zeggen de mensen: 'Hier zie, die denkt dat hij populair is.' Als je tegen niemand goeiedag zegt, is het: 'Dat is geen vriendelijke, hoor.' Je kunt niet goed doen! Dat is iets waar ik echt mee worstel: hoe moet ik mij nu gedragen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.