Boer Manuel stapte op het allerlaatste moment uit 'Boer zkt Vrouw': 'Op haar ben ik verliefd geworden'
LHX
Boer Manuel stapte op het allerlaatste moment uit 'Boer zkt Vrouw': 'Op haar ben ik verliefd geworden'
Foto: VTM

In de oproepaflevering van 'Boer zkt Vrouw' was biodynamische boer Manuel een opvallende verschijning. Helaas annuleerde hij op het laatste moment zijn deelname aan het programma.

Doordat Manuel besloot om toch niet deel te nemen aan 'Boer zkt Vrouw', moesten de makers halsoverkop boer Thomas inschakelen. Maar wat was eigenlijk de reden van Manuels vertrek?

Aan Het Laatste Nieuws vertelt hij dat hij, nog voor de opnames van start gingen, verliefd werd op een collega, de 39-jarige Freya. Ze werken allebei op de biodynamische boerderij De Kollebloem in Herzele. Hij op het veld, zij op kantoor.

"Op het werk was ze me al opgevallen, maar we zagen elkaar alleen in de pauzes. Op Rock Zottegem zijn we aan de praat geraakt en daar is de vonk overgeslagen", aldus Manuel.

Met zijn nieuwe liefde heeft de boer er ook een 6-jarige pluszoon bij gekregen. Dat vraagt wel wat tijd, heeft hij ondervonden. "We hebben nog niet zoveel contact, maar in de week dat Freya haar zoon heeft, zien we elkaar ook."

Samenwonen of trouwen staat voorlopig nog niet op de agenda: ze willen niets overhaasten. "Voorlopig is het goed zoals het nu is", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.