‘Boer zkt Vrouw’-avontuur lijkt uit te draaien op een sisser: “Hij geeft het geen kans”
ASX
‘Boer zkt Vrouw’-avontuur lijkt uit te draaien op een sisser: “Hij geeft het geen kans”
Foto: VTM

In ‘Boer zkt Vrouw’ hebben alle kandidaten intussen hun definitieve keuze gemaakt en zijn op romantische trip vertrokken. Alhoewel, bij sommige koppels is de romantiek wel erg ver te zoeken.

Vlasboer Bert hakte vorige week ietwat aarzelend de knoop door en verkoos de stillere Melissa boven ‘powervrouw’ Eva. Helemaal overtuigd van zijn keuze was de boer niet. “De tijd zal moeten uitwijzen of het wel de juiste keuze is”, klonk het.

In de aflevering van vanavond zien we hoe Bert en Melissa op citytrip naar Gent vertrekken. Op restaurant polst de boer naar de gevoelens van zijn uitverkorene. “Ik heb nog geen vlinders, maar we moeten elkaar nog beter leren kennen”, meent Melissa.

Woorden waarmee boer Bert geen genoegen neemt. “Het is een toffe griet, maar ik vind dat ze terughoudend, te bang is”, vindt de vlasboer. “Ze heeft dat sprankeltje niet dat ik zoek. Ik kan niet spreken van een vonk. Dat moet er meteen zijn”, klinkt het.

Een onrealistisch uitgangspunt volgens Melissa. “Hij is erg gefocust op het aanwezig zijn van een vonk. Als hij dat niet meteen voelt, geeft hij het gewoon zelfs geen kans. Je kan een droombeeld hebben, maar je moet ook wel realistisch zijn”, besluit Melissa.

Of de liefdeszoektocht bij de andere kandidaten wél vlotter verloopt, zien we vanavond om 20.00 uur op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.