'Boer zkt Vrouw'-kijkers zijn het allemaal eens: "Mooi koppel"
LHX
'Boer zkt Vrouw'-kijkers zijn het allemaal eens: "Mooi koppel"
Foto: VTM

In 'Boer zkt Vrouw' is melkveeboer Robbe weer een stapje dichter bij het vinden van de ware liefde. Op zijn boerderij blijven er nog maar twee mannen over.

Op zondag konden de kijkers van 'Boer zkt Vrouw' zien hoe Robbe besloot om Wesley terug naar België te sturen. De twee hadden een goede klik, maar Robbe vreesde dat de 34-jarige Limburger zijn draai niet zou kunnen vinden in Zweden.

Voor het keuzemoment biechtte Robbe aan presentatrice Dina Tersago op dat hij van één iemand heel zeker was. Beelden van een knuffel met Branko doen vermoeden dat het over hem gaat...

(Lees verder onder de video.)

"Bij Branko krijg je direct een goed gevoel. Je wordt vrolijk als je hem ziet", zegt Robbe over hem. "Dat is een speciale blik en klik, dat zit gewoon goed."

Ook Branko voelt de aantrekkingskracht. "Ik ben de vorige jaren al wel verliefd geweest, maar dit is toch een heel ander gevoel", klinkt het bij hem. 

De kijkers vinden ook dat de twee een goede match zijn. "Ze passen heel goed bij elkaar", reageren ze op sociale media. "Mooi koppel." "Ik had wel een kusje verwacht." 

"Ga ervoor. Ik krijg er kippenvel van", sporen ze Robbe en Branko aan. "Ik hoop dat hij voor hem zal kiezen." "Veel geluk samen en maak er wat moois van."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.