Celine Van Ouytsel maakt zich verrassende bedenking na 'De Verraders'-exit: "Heeft mij misschien ook de kop gekost"
COS
Celine Van Ouytsel maakt zich verrassende bedenking na 'De Verraders'-exit: "Heeft mij misschien ook de kop gekost"
Foto: VTM

Zondag namen we niet alleen afscheid van Imke Courtois in 'De Verraders', maar ook van Celine Van Ouytsel. De ex-Miss België werd verbannen aan de Ronde Tafel.

De verbanning van Celine Van Ouytsel is natuurlijk grotendeels te wijten aan Hendrik Vos. De politicoloog had al zijn pijlen op Celine gericht. Celine voelde dat de situatie niet meer te redden was en besloot ook alle twijfelaars op haar te laten stemmen om antwoorden te krijgen.

Hendrik heeft Celine achteraf nog een paar keer een berichtje gestuurd om zich te verontschuldigen. "Al is dat helemaal niet nodig natuurlijk. Maar dat hij zich daarvoor schaamde? Ik moet toegeven dat ik daar stiekem ook wel een beetje van genoten heb", zegt Celine in Het Laatste Nieuws.

Celine denkt dat er nog iets anders voor gezorgd heeft dat ze verdacht was. Tijdens het conclaaf, wanneer alle bondgenoten zich moeten terugtrekken op hun kamers, ging Celine altijd slapen. "Je moet naar je kamer gaan en aangezien dat soms uren kan duren, ging ik op bed liggen en viel ik al in slaap."

"Wanneer iedereen na zo'n lange draaidag dus samen iets ging drinken in de bar, lag ik in bed. Dat heeft mij misschien ook de kop gekost, want velen vonden het ook wel verdacht dat ik daar nooit bij was. Ik hoorde van iedereen dat ze geen oog hebben dichtgedaan in het kasteel. Ik heb volgens mij nog nooit zo goed geslapen als daar", geeft Celine toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.