Blind Getrouwd Fans van ‘Blind Getrouwd’ doen pijnlijke ontdekking: “Hij moet haar niet”
PMN
Fans van ‘Blind Getrouwd’ doen pijnlijke ontdekking: “Hij moet haar niet”
Foto: VTM

Maandag is er weer een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. We naderen zo stilaan het beslissingsmoment. De fans hebben een pijnlijke ontdekking gedaan.

Maandag is er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Met het einde van het experiment in zicht, wordt de druk steeds groter op de deelnemers om de belangrijke beslissing te nemen of ze samen blijven of niet.

Fans van het programma hebben een pijnlijke ontdekking gedaan met betrekking tot het koppel Isabelle en Matthieu.

Het lijkt erop dat Isabelle en Matthieu steeds meer moeite hebben om een sterke band met elkaar op te bouwen. Ondanks de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, geven ze echter niet zomaar op.
(Lees verder onder de foto)

Hoewel het koppel nog steeds hoopvol lijkt te zijn, hebben de fans van het programma weinig vertrouwen meer in hun succes.

Sommige fans wijzen op Isabelle's neiging om alles weg te lachen, zelfs wanneer het duidelijk is dat er moeilijkheden zijn tussen haar en Matthieu. 

 "Je ziet zo dat dit niet gaat lukken. Isabelle lacht alles weg, dat is echt overdreven. En Matthieu moet haar niet. Dat zie je heel duidelijk aan zijn lichaamstaal."
(Lees verder onder de foto)

Hoewel het begrijpelijk is dat het moeilijk kan zijn om een connectie te maken met een volslagen vreemde, hebben de fans van 'Blind Getrouwd' hun twijfels over de oprechtheid van het koppel.

Ze hopen natuurlijk dat Isabelle en Matthieu uiteindelijk toch een weg vinden om elkaar beter te leren kennen en een sterke relatie op te bouwen.

Het beslissingsmoment nadert snel en de vraag of Isabelle en Matthieu voor elkaar kiezen is er één waar de fans reikhalzend naar uitkijken.

Zullen ze erin slagen om hun verschillen te overwinnen en een gelukkig leven samen te leiden? Of zullen ze tot de conclusie komen dat het beter is om ieder hun eigen weg te gaan?

Meer nieuws

Meer nieuws

.