Francesco Planckaert lyrisch over zijn deelname aan ‘Make Up Your Mind’: “Werd meteen strak aangespannen"
PMN
Francesco Planckaert lyrisch over zijn deelname aan ‘Make Up Your Mind’: “Werd meteen strak aangespannen"
Foto: Eén

Vrijdag was er ‘Make Up Your Mind’ op VTM. Zes BV’s kropen in de huid van een draqqueen.

Eén van de BV’s die deelnam aan het programma was Francesco Planckaert. Hij liet zich omtoveren in een prachtige draqqueen.

Francesco komt op zijn Instagram nog even terug op het hele avontuur. Wees er maar zeker van dat hij ervan genoten heeft.

Een paar maanden geleden kreeg hij telefoon van de productie van het programma met de vraag of hij wilde meewerken. Francesco had wel interesse en vroeg wat meer informatie over het programma.

“Ik heb, samen met mijn gezin, geen seconde getwijfeld mee te springen op de hakken van dit verhaal”, gaat hij verder. “De torset meteen strak aangespannen.”

Ik heb, samen met mijn gezin, geen seconde getwijfeld mee te springen op de hakken van dit verhaal

Francesco voelde dat er iets in de lucht hing. “Ik voelde meteen dat dit eerder een missie zal worden met veel avontuur in de plaats van een gewoon tv programma en allemaal met dezelfde boodschap.” 

Een boodschap die Francesco ook hoog in het vaandel draagt. “Dat iedereen moet kunnen zichzelf zijn en doen wat hij graag wilt doen #it'sonlyonelife met respect voor anderen en zonder iemand anders te kwetsen.”

Francesco is ook heel trots op zijn mededkandidaten. “Ik ben heel fier op hen ook heel dankbaar. Hier een rol heb kunnen in betekenen and also thanks to al te other king&queens!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Francesco Planckaert (@planckaert_francesco)

Meer nieuws

Meer nieuws

.