Freek Braeckman heeft fantastisch nieuws aan te kondigen over dochter Mila
COS
Freek Braeckman heeft fantastisch nieuws aan te kondigen over dochter Mila
Foto: Photo News

Freek Braeckman brengt de VTM-kijker al sinds 2017 op de hoogte over het laatste nieuws. Voorheen was Freek ook actief als journaalanker bij VRT.

Freek Braeckman heeft samen met zijn echtgenote Eva twee kinderen: dochter Mila en zoon Max zitten beiden op de middelbare school. Mila en Max zijn allebei actief in de paardensport.

Mila heeft net als haar broer Max de sportieve microbe meegekregen van Freek. Terwijl zij actief zijn in de paardensport, was Freek lang op hoog niveau actief in het schermen. Freek werd maar liefst 25 keer Belgisch kampioen. 

"Spannend nieuws vandaag...", kondigde Freek deze week aan op Instagram Stories. Hij deelde vervolgens foto's van zijn echtgenote Eva, dochter Mila en zoon Max. Opvallend: zowel Eva als Max dragen een hoed, pruik en sjaal in de Belgische driekleur. Ook hondje Pip hebben ze voor de geledenheid de pruik opgezet. "Want...", teasde hij.

Freek Braeckman heeft spannend nieuws
Instagram @freek_braeckman

Vervolgens deelt het 'VTM Nieuws'-anker een foto van het 'FEI Eventing Championship for young riders and juniors' tussen 14 en 17 september in het Italiaanse Montelibretti. Voor België springt er meteen een naam in het oog. Mila neemt deel in de individuele wedstrijd. "Italia, here we come!", aldus Freek. Heel veel succes, Mila!

Freek Braeckman heeft spannend nieuws
Instagram @freek_braeckman

Meer nieuws

Meer nieuws

.