Grote zorgen om An Lemmens: Het gaat niet goed met haar
PMN
Grote zorgen om An Lemmens: Het gaat niet goed met haar

An Lemmens zien we straks terug als presentatrice in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze is ook een opleiding gestart om vroedvrouw te worden. Het is voor An heel druk.

Het zijn drukke tijden voor de 43-jarige An Lemmens. Het is zo druk dat het haar allemaal zelfs wat veel geworden is.

Op haar Instagram vertelt ze over het drukke schema dat ze momenteel heeft. Naast haar werkzaamheden als presentatrice is ze ook gestart met een opleiding tot vroedvrouw.

Het combineren van haar studies, haar werk en gezin maakt het heel moeilijk. An vertelt er zelf meer over op haar Instagram.

"Gisteren (terecht) een wake-upcall gehad dat ik me niet mag laten overweldigen door m'n studies en werk, en dat het oké is om gas terug te nemen. Dit is al een goed begin."

Ze vergezelt haar bericht met een foto van haar vriend Sam Ostyn en dochtertje Zappa Rosa die samen door het bos wandelen.

An maakt er geen geheim van dat ze het allemaal fel onderschat heeft. Dat maakte ze in oktober vorig jaar al duidelijk in Het Laatste Nieuws.

"Ik dacht niet 'ik neem dit er snel even bij', maar ik had wel gedacht dat het makkelijker te combineren zou zijn.” Ze gaf ook toe dat ze veel huilde en regelmatig in paniek was.

"Wat ben ik toch allemaal aan het doen? Eén ding is toch goed genoeg?" Daarentegen wil ze ook graag alles uit het leven halen.

"Het leven is zo kort, het kan van vandaag op morgen gedaan zijn. Dus ik wil alles meegemaakt hebben."

An worstelt met haar drukke schema. Het is goed dat ze besloten heeft om een stap terug te zetten.

Het laat haar toe om opnieuw meer balans te vinden in haar leven. We hopen voor haar dat ze die snel terug zal vinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.