Blind Getrouwd Het ziet er maar somber uit in ‘Blind Getrouwd’: “Ook zij blijven niet samen”
PMN
Het ziet er maar somber uit in ‘Blind Getrouwd’: “Ook zij blijven niet samen”
Foto: VTM

Binnen twee weken is er het beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’. Dan moeten de koppels beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven. Dat is altijd een spannend moment.

Binnenkort is het beslissingsmoment aangebroken in 'Blind Getrouwd', waarin koppels na een wetenschappelijke matchingproces met elkaar in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar van tevoren te hebben ontmoet.

Het is altijd een spannende periode waarin de deelnemers moeten beslissen of ze getrouwd willen blijven of niet. Dit seizoen staan er grote vraagtekens achter het huwelijk van Emma en Emiel.

Emma voelt zich al een tijdje onzeker over de relatie en heeft het gevoel dat Emiel zich niet volledig voor haar openstelt.
(Lees verder onder de foto)

Dit zorgt ervoor dat ze terughoudend is en haar volledige emoties niet kan tonen. Fans van het programma beginnen hun vertrouwen in dit koppel te verliezen. "

"Het lijkt maar niet te klikken tussen Emma en Emiel, het wil maar niet vlotten voor hen", is een veelgehoorde opmerking. Gezien de korte tijd die ze samen hebben doorgebracht, wordt er al gespeculeerd over een mogelijke scheiding.

Toch zijn er ook nog mensen die geloven dat er nog hoop is voor Emma en Emiel. De krant 'Het Nieuwsblad' schat hun slaagkans in op 50 procent.
(Lees verder onder de foto)

Er zijn immers gevallen geweest waarbij de vonk pas later oversloeg en koppels die in een vergelijkbare situatie verkeerden uiteindelijk toch voor de liefde kozen. Het is dus nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken.

Het beslissingsmoment zal binnen twee weken plaatsvinden en het belooft een spannende aflevering te worden.

Het publiek wacht vol spanning af of Emma en Emiel hun huwelijk voortzetten en voor elkaar kunnen kiezen, ondanks de twijfels en obstakels die ze hebben ervaren.

Het programma 'Blind Getrouwd' houdt ons allemaal in de ban en we zullen zien of dit koppel de uitdaging van dit unieke experiment kan overwinnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.