Blind Getrouwd Isabelle maakt in 'Blind Getrouwd' allicht verrassende keuze: "Schaam me niet"
PMN
Isabelle maakt in 'Blind Getrouwd' allicht verrassende keuze: "Schaam me niet"
Foto: VTM

Vanavond moet Isabelle een keuze maken in ‘Blind Getrouwd’. Blijft ze getrouwd met Mathieu of niet? Veel kijkers geloven niet meer in hun huwelijk.

Vanavond staat Isabelle voor een belangrijke keuze in 'Blind Getrouwd'. De vraag die velen bezighoudt is of ze getrouwd blijft met Mathieu of niet.

Het lijkt erop dat veel kijkers niet meer in de toekomst van hun huwelijk geloven. In een interview met het tijdschrift Dag Allemaal geeft Isabelle meer inzicht in het beslissingsmoment en haar gevoelens daarbij.

Bij haar zijn er geen romantische gevoelens. "Ik ga me tijdens het beslissingsmoment niet door zo'n gevoel laten leiden. Het doet me natuurlijk wel nadenken."
(Lees verder onder de foto)

Isabelle laat ook al uitschijnen wat haar keuze zal zijn. "Ik ga me niet schamen als ik weet dat hij 'nee' gaat zeggen en ik 'ja'. Ik moet eerlijk blijven voor mezelf."

Het is duidelijk dat Isabelle vastberaden is om haar eigen geluk na te streven, zelfs als dat betekent dat ze tegen de verwachtingen van anderen ingaat.

Ze wil trouw blijven aan zichzelf en haar gevoelens en dat is iets waar veel mensen bewondering voor hebben.
(Lees verder onder de foto)

Het beslissingsmoment van Isabelle en Mathieu belooft dus spannend te worden. Terwijl velen speculeren over de uitkomst, houdt Isabelle voet bij stuk en weigert ze zich te laten beïnvloeden door romantische gevoelens alleen.

Ze zal haar keuze maken op basis van wat ze diep van binnen voelt en waar ze in gelooft, zelfs als dat betekent dat ze een andere weg inslaat dan haar echtgenoot.

Vanavond zullen de kijkers eindelijk ontdekken welke keuze Isabelle maakt. Het is een moment waar velen reikhalzend naar uitkijken, terwijl anderen met spanning afwachten wat er zal gebeuren.

Maar één ding is zeker: Isabelle zal haar beslissing met moed en eerlijkheid nemen, ongeacht de uitkomst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.