Isabelle uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na kritiek
LHX
Isabelle uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na kritiek
Foto: VTM

Hoe hard ze ook probeerden, tussen Isabelle en Matthieu lukt het maar niet in 'Blind Getrouwd' In de aflevering van deze week bereikten ze een keerpunt.

De sfeer tussen Isabelle en Matthieu zat vanaf het eerste moment al goed, maar een romantische klik valt er nog steeds niet te bespeuren. Het lijkt erop dat die ook niet meer zal komen.

In de voorbije weken was te zien dat Isabelle een stuk lichamelijker was dan Matthieu, wat voor de nodige ongemakkelijke situaties zorgde. Dat betekent echter niet dat Isabelle verder staat in haar gevoelens dan haar man.

Volgens haar zorgt haar lichamelijkheid ervoor dat de kijker de indruk krijgt dat ze op verschillende golflengtes zitten, maar dat is niet het geval, zegt ze in TV-Familie. "We komen wat moeilijk op gang, allebei", verklaart ze. 

Veel kijkers hebben het gevoel dat Matthieu een ideaalbeeld voor ogen lijkt te hebben waar Isabelle steeds minder aan voldoet. Volgens haar is die kritiek echter niet juist.

"Dat is écht te kort door de bocht, hoor", reageert ze. "Dat je wat verschillend bent, dat is toch in elke relatie zo?"

"Ik ken geen enkel koppel dat perfect dezelfde passies en hobby's deelt. Het is juist goed om dingen te ontdekken van elkaar", vindt ze.

Sinds hun serieuze gesprek lijkt het erop dat de twee als koppel geen kans meer maken, maar Isabelle heeft alle hoop nog niet verloren. Volgens haar kan het nog alle richtingen uit. 

"Ik geloof dat Matthieu en ik gewoon tijd nodig hebben. Dat het 'Blind Getrouwd'-experiment wat te kort is. Ze zouden ons beter nog zeven weken of zo zonder camera's de tijd geven", lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.