Blind Getrouwd Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ zegt Matthieu waar het op staat: “Gaat ons nu niet meer lukken”
PMN
Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ zegt Matthieu waar het op staat: “Gaat ons nu niet meer lukken”
Foto: VTM

De 26-jarige Isabelle neemt deel aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd door de experten gekoppeld aan Matthieu.

Het wordt al snel duidelijk dat er grote verschillen zijn tussen Isabelle en Matthieu. Ze wonen nu ook samen.

Matthieu is een echte festivalliefhebber, terwijl Isabelle daar juist niet van houdt. Terwijl hij graag de zomermaanden doorbrengt op muziekfestivals, verkiest zij een rustige avond thuis of een cultureel uitje. Deze tegenstelling zorgt voor spanningen tussen hen, en ze zullen moeten leren hoe ze hier mee om kunnen gaan.

Een ander verschil tussen Matthieu en Isabelle is hun voorkeur voor vakantie. Matthieu gaat graag op avontuurlijke reizen met alleen een rugzak, terwijl Isabelle liever verblijft in een comfortabel hotel. “Ik ben ook nog nooit met een rugzak op reis geweest", zegt Isabelle in Dag Allemaal. "Ik wil dat gerust proberen maar dat gaat tijdens die zeven weken 'Blind Getrouwd' niet lukken.” 

Het programma vraagt namelijk om verbondendheid en inzet om een succesvolle relatie op te kunnen bouwen. De focus op elkaar leren kennen staat dan ook voorop tijdens deze zeven weken.

Hoewel Isabelle en Matthieu verschillende interesses hebben, biedt dit ook de mogelijkheid om elkaar beter te begrijpen en te waarderen. Ze zullen moeten leren om compromissen te sluiten en te genieten van elkaars gezelschap, ondanks de tegenstellingen.

“Laat ons dus eerst maar focussen op elkaar gewoon leren kennen. Dat was ook al een groot avontuur”, merkt Isabelle nog op.

De kijkers van 'Blind Getrouwd' zullen de ontwikkeling van Isabelle en Matthieu nauwlettend volgen, hopend op een succesvolle relatie waarin de verschillen overbrugd kunnen worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.