Blind Getrouwd Isabelle verrast iedereen met dit nieuws over haar huwelijk in ‘Blind Getrouwd’
PMN
Isabelle verrast iedereen met dit nieuws over haar huwelijk in ‘Blind Getrouwd’
Foto: VTM

Vanaf maandag moeten de koppels een beslissing gaan nemen in ‘Blind Getrouwd’. Blijven ze getrouwd of niet? Voor Isabelle en Matthieu lijkt het er niet goed uit te zien.

In 'Blind Getrouwd' moeten de koppels vanaf maandag een belangrijke beslissing gaan nemen: blijven ze getrouwd of niet?

Voor Isabelle en Matthieu lijkt het er niet goed uit te zien. Matthieu gaf aan dat hij geen klik voelde en dat dit voor hem essentieel is in een relatie.

Dit doet vermoeden dat hun huwelijk ontbonden zal worden, maar niets is minder waar. Isabelle verrast iedereen tijdens een interview in TV-Familie.
(Lees verder onder de foto)

"Voor mij kan het echt nog alle richtingen uit. Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn deelname."

"Ik kan niets slecht zeggen over Matthieu, integendeel. Hij is een prachtige mens."

Dit betekent dat Isabelle openstaat voor de mogelijkheid om hun huwelijk voort te zetten, ondanks de uitspraken van Matthieu.

Ze geeft aan geen spijt te hebben van haar deelname aan het programma en heeft zelfs niets dan positieve woorden voor haar echtgenoot.

Ze beschrijft hem als een prachtige mens, wat erop wijst dat er wel degelijk een connectie is, zij het misschien niet in de vorm van een romantische klik.
(Lees verder onder de foto)

Deze uitspraken brengen de kijker in verwarring. Kan er nog hoop zijn voor Isabelle en Matthieu? Isabelle lijkt vastbesloten om alle mogelijkheden te verkennen en haar beslissing niet overhaast te nemen.

Het is duidelijk dat ze de waarde van het huwelijk en de verbinding met Matthieu hoog inschat.

Deze ontwikkeling houdt de kijkers van 'Blind Getrouwd' ongetwijfeld in spanning.

Zullen Isabelle en Matthieu uiteindelijk besluiten te scheiden of vinden ze in de komende afleveringen een gemeenschappelijke basis om hun relatie voort te zetten?

Het blijft voorlopig gissen, maar één ding is zeker: Isabelle laat zien dat ze een sterke en positieve kijk heeft op de situatie, wat kan leiden tot onverwachte en interessante wendingen in het programma.

Meer nieuws

Meer nieuws

.