Jean-Marie Pfaff maakt balans op na zwaar jaar: Zo gaat het met Carmen Pfaff
LHX
Jean-Marie Pfaff maakt balans op na zwaar jaar: Zo gaat het met Carmen Pfaff
Foto: Photo News

In mei 2023 sloeg het noodlot toe in de familie Pfaff. Op het vliegtuig naar Mallorca werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding.

Na haar hersenbloeding lag Carmen Pfaff maar liefst twee weken lang in het ziekenhuis. Nadien moest ze zeven weken revalideren.

Toen ze eindelijk weer naar huis mocht, kreeg ze een tweede zware klap te verduren. Enkele dagen na haar thuiskomst werd ze thuis overvallen door drie mannen. Ze kreeg klappen en kon niets anders doen dan toekijken toen de dieven erfstukken van haar ouders en schoonouders meenamen.

"Ze heeft er enorm van afgezien", vertelt haar man Jean-Marie Pfaff in Het Nieuwsblad. "Ze praat er ook niet over. Maar je hoort haar niet klagen of zagen. Ze pakt dag per dag en daar maken we het beste van."

Er is ook een positieve noot: deze maand zijn Jean-Marie en Carmen maar liefst vijftig jaar getrouwd. Een goede reden tot feesten, maar zelf heeft Jean-Marie niets gepland.

"Voor mij mag het ook allemaal gewoon blijven", zegt hij erover. "Maar mijn dochters en kleinkinderen kennende hebben we er weinig over te zeggen. Ik vermoed dat zij wel iets in petto hebben", lacht hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.