Jo Hens verklapt het al over zijn personage Niko: “Of hij en Hanne nog samenblijven?”
PMN
Jo Hens verklapt het al over zijn personage Niko: “Of hij en Hanne nog samenblijven?”
Foto: Medialaan

Jo Hens (35) keert binnenkort weer terug als Niko in ‘Familie’. Hij neemt nu nog even een break. Daarna staat hij weer op de set.

Jo Hens stond al vijftien jaar onafgebroken op de set van ‘Familie’. Hij vond het nu wel tijd om een pauze in te lassen. Jo kijkt ook niet naar de nieuwe afleveringen. “Anders heb ik niet het gevoel dat ik het kan loslaten en mijn hoofd kan leegmaken”, licht hij toe in TV-Familie.

In de soap verhuisde Niko tijdelijk naar Londen. Daar is al veel over gespeculeerd door de fans. Zij zijn er zeker van dat dit het einde van zijn relatie met Hanne (rol gespeeld door Margot Hallemans).

Jo Hens verklapt dat Niko en Hanne een koppel blijven

“Ik ben blij met deze verhaallijn”, vertelt Jo. “Het klopt gewoon dat Niko naar Londen is vertrokken om zijn ex Sam uit de nood te helpen. Ik vind dat een goede oplossing.”

De acteur heeft de speculaties van de fans ook opgevangen. “De afstand tussen Niko en Hanne hoeft geen ramp te betekenen, zoals sommigen nu al voorspellen. Voorlopig vertoont hun liefde geen barsten. Al kan dat natuurlijk nog veranderen”, lacht Jo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.