Kenny uit 'Met Vier in Bed' heel eerlijk over Perrine, met wie hij nu samen is: "Eigenlijk derde keuze"
COS
Kenny uit 'Met Vier in Bed' heel eerlijk over Perrine, met wie hij nu samen is: "Eigenlijk derde keuze"
Foto: VTM

Vanavond is een nieuwe week van 'Met Vier in Bed' gestart. Vorige week waren het Kenny en medewerkster Perrine van B&B T'Rest die de overwinning binnenhaalden.

Opvallend is dat Kenny Pappaert (30) en Perrine Truyaert (22) van B&B T'Rest tijdens de opnames van 'Met Vier in Bed' nog geen koppel, maar enkel collega's waren. Op het moment van de uitzending zijn ze dat wel al een tijdje. 

Het was een collega van Kenny die zag dat 'Met Vier in Bed' zou terugkeren op VTM. "Het leek ons een leuk idee om eens mee te doen na een moeilijke periode", verwijst Kenny in Het Nieuwsblad naar de coronapandemie.

Op het moment van de opnames was Kenny single en moest hij op zoek naar een partner. "Perrine, die sinds november vorig jaar bij T'Rest werkt, was eigenlijk slechts derde keuze toen twee andere mensen die ik op het oog had niet konden."

“Het was een gouden principe van mij om nooit iets amoureus te starten met een medewerkster. Maar kijk, het is helemaal anders uitgedraaid", bedenkt Kenny zich in de krant. "Tijdens de opnames in mei voelden we wel dat we naar elkaar toegroeiden en het klikte ook echt goed tussen ons."

Het klikte zo goed dat mensen vroegen waarom ze geen koppel waren. "Uiteindelijk volgde de eerste kus een week na de opnames en sindsdien zijn we ook echt een koppel. Perrine woont intussen ook bij mij in het kasteel Terrijst. Alles gaat heel goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.