Kijkers 'Huis Gemaakt' hebben duidelijke voorkeur: "Zij mogen winnen"
LHX
Kijkers 'Huis Gemaakt' hebben duidelijke voorkeur: "Zij mogen winnen"
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' zijn de eerste slaapkamers inmiddels opgeleverd. De strijd is echter nog lang niet gedaan, en er staat veel op het spel.

In Antwerpen zijn het Tom & Alice en Ana & Enis die het tegen elkaar opnemen. Die laatste twee houden de sfeer er steeds in met hun humor. 

Deze week is te zien hoe Ana en Enis iets bijzonders willen ophangen in de kamer waarin ze aan het werk zijn. Het is een cadeautje dat Enis ooit voor Vaderdag heeft gekregen: een fotokader waarin het hele gezin staat afgebeeld als superhelden.

"Dat wordt een inspiratiebron", zegt Enis. "Als we de slaapkamer overleven, gaat deze foto naar elke ruimte die we nog moeten afmaken. Dat wordt de motivatie. Daarvoor doen we het toch?"

Wanneer hij de foto probeert op te hangen, gaat het echter al mis. Het ding valt meteen van de muur en het glas breekt in stukken. Ze maken er echter geen drama van en nemen zich voor om een nieuw kader te gaan kopen.

De liefdevolle interactie tussen Enis en Ana kan veel kijkers van 'Huis Gemaakt' wel bekoren. "Toppers, jullie twee", reageren ze op sociale media. "Jullie blijven jezelf, dat is gewoon zalig om te zien." "Zalig koppel en een topteam."

Veel kijkers hopen dan ook dat ze het ver schoppen in de wedstrijd. "Ze mogen winnen van mij", klinkt het. "Ze verdienen het zo hard." "Hopelijk winnen ze het huis! 't Is hun echt gegund."

Meer nieuws

Meer nieuws

.