Koen Wauters krijgt verrassend telefoontje: VTM heeft erg belangrijke taak voor de presentator
COS
Koen Wauters krijgt verrassend telefoontje: VTM heeft erg belangrijke taak voor de presentator
Foto: VTM

We nemen op 5 september afscheid van Dany Verstraeten. Nadat hij dinsdag een laatste keer het avondnieuws presenteert, wordt hij door VTM ook in de bloemetjes gezet met de special 'Dank u Dany'.

Hij presenteerde op 1 februari 1989 de allereerste nieuwsuitzending bij VTM en is sindsdien een vaste waarde in heel wat Vlaamse huiskamers, maar nu gaat 'VTM Nieuws'-anker Dany Verstraeten met pensioen. In 'Dank u Dany', om 20.35 uur bij VTM, wordt het VTM-icoon na zijn laatste nieuwsuitzending gevierd en feestelijk bedankt voor meer dan 35 jaar trouwe dienst. 

Dany Verstraeten in 'Dank u Dany'
VTM

VTM schakelde Koen Wauters in om Dany op gepaste manier af te zwaaien. In 'Dank u Dany' verrast Koen een nietsvermoedende Dany Verstraeten en neemt hem toepasselijk mee op een roadtrip down memory lane. Van zijn eerste job op de verkeersredactie van de VRT en zijn gloriejaren aan de zijde van Nadine De Sloovere bij VTM, tot zijn iconische nooduitzending tijdens een bommelding in de nieuwsstudio in Antwerpen.

Dany Verstraeten en Koen Wauters
VTM

De weg ligt bezaaid met anekdotes en verrassingen. Zo gaat Dany op een wel heel letterlijke speeddate met zijn huidige 'VTM Nieuws'-collega's en wordt hij onder handen genomen door Geert Hoste. Tijdens zijn unieke en nostalgische roadtrip wordt Dany uitgezwaaid, bedankt en in de bloemetjes gezet door bekend en onbekend Vlaanderen.

Dany Verstraeten in 'Dank u Dany'
VTM

Meer nieuws

Meer nieuws

.