Michiel uit 'Boer zkt Vrouw' eerlijk over minder fijne kant van Rune: "Moet ik mee leren leven"
LHX
Michiel uit 'Boer zkt Vrouw' eerlijk over minder fijne kant van Rune: "Moet ik mee leren leven"
Foto: VTM

Boer Michiel en Rune waren eigenlijk niet elkaars type, maar tijdens de opnames van 'Boer zkt Vrouw' sloeg de vonk tussen hen toch over. Inmiddels zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Enkele maanden na de opnames van 'Boer zkt Vrouw' is de liefde tussen Michiel en Rune nog steeds groot. Voor samenwonen en kinderen vinden ze het nog te vroeg, maar ze weten wel dat ze op dezelfde golflengte zitten.

Ondanks hun goede connectie zijn er in de voorbije tijd toch al enkele kleine ergernissen aan de oppervlakte gekomen. "Onze ruzies gaan over stommiteiten", vertelt Rune aan Het Laatste Nieuws. 

Zo is Michiel heel vergeetachtig. "Als ik hem drie keer zeg om iets niet te vergeten, zal hij het nog vergeten. Ik moet hem ook nog leren om zijn stoel terug onder de tafel te schuiven."

Ook Michiel heeft al een minder fijne kant van Rune ontdekt. "Ze heeft soms een ochtendhumeur", klinkt het bij hem. "Daar moet ik mee leren leven."

Volgens Rune heeft haar ochtendhumeur veel te maken met de stress die ze de afgelopen tijd heeft ervaren. "Enerzijds omdat we tot nu toe niet samen gezien mochten worden, anderzijds door een nieuwe functie op het werk. Als ik moeilijk in slaap val, ben ik 's ochtends lastig, sorry."

Meer nieuws

Meer nieuws

.