Olivier Deschacht spreekt klare taal over makers van ‘Special Forces’: “Met alle respect, maar het is gewoon zo”
PMN
Olivier Deschacht spreekt klare taal over makers van ‘Special Forces’: “Met alle respect, maar het is gewoon zo”
Foto: VTM

Dinsdag is er een nieuwe aflevering van ‘Special Forces’. Het VTM-programma waarin bekende gezichten in Zuid-Afrika een opleiding volgen tot special forces. Het is loodzwaar.

Wie het erg goed doet in ‘Special Forces’ is Olivier Deschacht. De ex-voetballer doet het bijzonder goed. Hij is ondertussen 43 jaar.

Olivier ziet ook wel een minpuntje bij hem. “Ik ben gebuisd op het slapen”, merkt hij op in Nu. “Special Forces moeten altijd en overal kunnen slapen. Ik slaap met oordoppen, voor mij moet het stil en donker zijn.”

“En als ik eens een nacht niet goed geslapen heb, word ik ambetant. Pas op, ik heb daar drie nachten niet geslapen, en dat ging, omdat de adrenaline je meezuigt. Als ik train op 50 keer pompen en ze vragen me om 100 keer te pompen, dan kan ik dat.”

Olivier Deschacht zegt dat makers van 'Special Forces' de BV's willen zien afzien

“Maar ik was ook gebuisd bij het zwemmen. Bij de eerste proef, toen we in zee werden gedropt, moesten ze mij al komen redden. Maar goed, dat soort dingen was het elke dag.”

Olivier spreekt ook klare taal over de makers van het programma. Er is hem iets opgevallen. “Ze willen - met alle respect - die BV’s ook gewoon zien afzien.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.