Ongelijke kansen in 'The Voice': Deze coach maakt veruit het meeste kans om te winnen
LHX
Ongelijke kansen in 'The Voice': Deze coach maakt veruit het meeste kans om te winnen
Foto: VTM

In 'The Voice van Vlaanderen' is het tijd voor een nieuwe fase. Na de Cross Battles is bekend welke kandidaten er doorstoten naar de liveshows.

Na tien weken en drie spannende rondes blijven alleen de allerstrafste stemmen nog over in 'The Voice van Vlaanderen'. Met hen gaan de coaches naar de liveshows.

Voor het eerst is dat met ongelijke wapens. Coach Mathieu Terryn kwam immers als grote overwinnaar uit de Cross Battles. Hij won maar liefst vijf van de zes duels en begint dus met een bijna voltallig team aan de eerste liveshow.

Koen Wauters hield drie kandidaten van zijn team over, Natalia en Jan Paternoster elk twee. Het is dus duidelijk wie van de vier de meeste kans maakt om te winnen!

Uiteraard is er ook nog de vijfde coach, Laura Tesoro. Zij pikte in elke fase kandidaten op die niet werden meegenomen door andere coaches. Van haar team blijven enkel nog Nicole en Christophe over.

Ze heeft echter nog één plekje vrij voor een laatste stem. Wie dat wordt, bepalen de luisteraars van Qmusic op dinsdag 2 april tussen 16 en 19 uur. Daar zullen de drie overgebleven kandidaten, Ward, Lucas en Yasmine, het nummer van hun Blind Audition opnieuw brengen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.