Piet Huysentruyt krijgt waarschuwing van zijn vrouw: “Als je wil scheiden, doe maar”
PMN
Piet Huysentruyt krijgt waarschuwing van zijn vrouw: “Als je wil scheiden, doe maar”
Foto: VTM

Piet Huysentruyt zien we terug op VTM. Zondag start het nieuwe seizoen van ‘SOS Piet XL’. Piet is kok maar ook ondernemer.

Piet Huysentruyt keert terug naar VTM met het nieuwe seizoen van 'SOS Piet XL'. Hoewel hij inmiddels 60 jaar is en een fysiek veeleisende taak zoals het runnen van een restaurant niet meer aankan, blijft zijn ondernemersgeest onverminderd aanwezig.

Hij heeft nog steeds de drang om ergens een topbrasserie te openen. In een interview met Primo onthult Piet dat zijn vrouw, Véronique, hem echter altijd weer met zijn voeten op de grond zet.

Ze zegt dan: "Als je wil scheiden, moet je maar doen". Dit zorgt ervoor dat Piet luistert naar zijn vrouw en zijn plannen voor een eigen brasserie opbergt.
(Lees verder onder de foto)

De bekende kok en TV-persoonlijkheid Piet Huysentruyt heeft een lange carrière in de culinaire wereld achter de rug. Hij begon zijn loopbaan in gerenommeerde restaurants voordat hij zijn eigen éénsterrenrestaurant 'Likoké' opende in het Franse Les Vans.

Naast zijn culinaire avonturen op televisie heeft Piet ook verschillende kookboeken geschreven en keukengereedschap ontworpen. Hij is een echte ondernemer in hart en nieren.

Het feit dat Piet Huysentruyt nog steeds droomt van het openen van zijn eigen topbrasserie bewijst dat zijn passie voor gastronomie en het creëren van heerlijke gerechten nog steeds springlevend is.

Ondanks dat hij op een fysiek punt in zijn leven is gekomen waarop hij een restaurant niet meer alleen kan runnen, is zijn vastberadenheid opmerkelijk.
(Lees verder onder de foto)

Met het nieuwe seizoen van 'SOS Piet XL' keert Piet terug naar VTM en is hij nog steeds in staat om zijn kennis en ervaring te delen met enthousiaste kijkers.

Hij blijft een geliefd figuur in de Vlaamse culinaire scene en zijn fans kunnen niet wachten om nieuwe tips en tricks van hem te leren.

Hoewel het waarschijnlijk teleurstellend is voor Piet dat zijn droom om een topbrasserie te openen voorlopig niet werkelijkheid wordt, laat zijn beslissing zien dat zijn gezondheid en huwelijk prioriteit hebben.

Het bewijst ook dat zelfs wanneer de omstandigheden veranderen, onze passies ons blijven motiveren en dat er altijd andere manieren zijn om ze te uiten.

We kunnen niet wachten om te zien waar Piet Huysentruyt ons nog meer mee zal verrassen in de culinaire wereld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.