Pijnlijke beelden: Het gaat helemaal mis voor Sergio Herman
LHX
Pijnlijke beelden: Het gaat helemaal mis voor Sergio Herman
Foto: Photonews

In 'Sergio over de grens' trekt Sergio Herman samen met acteur Frank Lammers naar Ijsland. Het is een trip met hoogte- en laagtepunten.

Op culinair vlak is het noorden van Ijsland een op z'n minst gezegd bijzondere plek. Sergio Herman en Frank Lammers proeven er onder meer gefermenteerde haai, shotjes Black Death, forel gerookt met schapenstront en brood gebakken in hete grond, doordrenkt met zwavelgeur.

Ook staat er een mooie activiteit op het programma: paardrijden in het prachtige besneeuwde landschap. Voor Sergio is het zijn eerste keer op een paard, en het gaat niet bepaald van een leien dakje.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

"Haal diep adem. Als je nerveus bent, is het paard dat ook", waarschuwt de instructeur hem al meteen. Zonder succes: het is duidelijk dat het paard niet op zijn gemak is. Toch blijft Sergio volhouden en begint hij aan de tocht.

Het gaat helaas van kwaad naar erger. Hij verliest alle controle en het paard slaat helemaal op hol. Er zit daarom niks anders op dan zich eraf te laten vallen. Gelukkig komt hij er zonder kleerscheuren van af. "Ik ga te voet, hoor", klinkt het geïrriteerd.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.