Blind Getrouwd Plots grote zorgen om Jolien en Brecht in ‘Blind Getrouwd’: “Ze blijven niet getrouwd”
PMN
Plots grote zorgen om Jolien en Brecht in ‘Blind Getrouwd’: “Ze blijven niet getrouwd”
Foto: VTM

Jolien en Brecht lijken wel het meeste kans te hebben voor een geslaagd huwelijk in dit seizoen van 'Blind Getrouwd'. Alles lijkt perfect te verlopen, tot nu. Plots klinkt het nu dat ze niet getrouwd zouden blijven.

Jolien en Brecht uit het populaire VTM-programma 'Blind Getrouwd' hebben de harten van veel kijkers gestolen. We hoorden Brecht maandag ook zeggen dat de verliefdheid begint te komen. Dit zorgde voor een dosis romantiek, maar er rijzen ook twijfels over de toekomst van dit koppel.

Een volger van het programma heeft zijn bedenkingen en gelooft niet dat Jolien en Brecht getrouwd blijven. "Er zijn te veel ergernissen tussen hen", beweert de volger. Zal de liefde tussen hen op de lange termijn standhouden?

Ondanks deze kritische stemmen zijn er talloze fans die optimistisch gestemd zijn en geloven dat Jolien en Brecht wel degelijk de perfecte match zijn. Ze bewonderen het koppel en hopen dat ze samen een succesvol huwelijk zullen opbouwen. "Het is een schitterend koppel", verzekeren de fans. "Hopelijk blijven ze wel getrouwd."
(Lees verder onder de foto)

De onvoorspelbaarheid van 'Blind Getrouwd' houdt de kijkers aan de buis gekluisterd en voedt zowel twijfels als hoop over de uitkomst van de verschillende relaties. Er is echter niets dat het enthousiasme van de fans kan onderdrukken en zij zullen ongetwijfeld tot het einde van het seizoen vol spanning blijven meeleven met Jolien en Brecht.

Het is nog wel even te gaan voor de koppels en er kan nog heel gebeuren en Jolien en Brecht vormen hierop geen uitzondering. Terwijl sommigen sceptisch zijn over hun toekomst samen, zijn er talloze fans die hopen dat hun liefdesverhaal een happy end krijgt. We zullen moeten afwachten hoe het lot van Jolien en Brecht zal uitdraaien in 'Blind Getrouwd'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.