Ruth Beeckmans deelt opvallende foto van zichzelf: Fans maken zich zorgen
LHX
Ruth Beeckmans deelt opvallende foto van zichzelf: Fans maken zich zorgen
Foto: VTM

Het is al iets meer dan twee jaar geleden dat Gary, de partner van Ruth Beeckmans, onverwacht stierf. Voor Ruth en haar twee dochters zijn het twee moeilijke jaren geweest.

Een tijdlang na het overlijden van Gary hield Ruth Beeckmans zich buiten de schijnwerpers, maar inmiddels is ze helemaal terug. Deze zomer speelt ze onder andere mee in de musical 'Sneeuwwitje'.

Ook op sociale media is ze weer actief. Daar deelt ze deze week een foto van haar zelf ergens in een backstage. Ze poseert er in een zwart T-shirt en een rood lederen rokje. Het is duidelijk: ze is de afgelopen tijd heel wat afgevallen.

Het beeld wordt onthaald op heel wat enthousiaste reacties. "Sexy thing, godverdekke", schrijft collega Nathalie Meskens. "Je ziet er top uit, Ruth", klinkt het ook. "Knapperd."

"Wow, mooie foto. Je mag terecht fier zijn op je lichaam, je ziet er echt goed uit." "Nu ben je nog knapper geworden, en je was al zo'n mooi mens, van binnen en van buiten."

Toch zijn er ook mensen die minder enthousiast zijn over Ruths transformatie. "Te veel vermagerd", reageren die. Er zijn er zelfs die zich ongerust maken. "Je bent wel heel erg veel afgevallen. Draag zorg voor jezelf, meid." "Amai zeg, schat toch... Alsjeblieft, ik wil jou weer gelukkig zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.