Sandra beseft het pas tijdens 'B&B Zoekt Lief': "Dat was een echte eyeopener"
COS
Sandra beseft het pas tijdens 'B&B Zoekt Lief': "Dat was een echte eyeopener"
Foto: Instagram @sandra_claes

'B&B Zoekt Lief' kende niet voor alle B&B-uitbaters een mooie afloop. Voor Sandra Claes, die een B&B uitbaat in het Turkse Side was het programma wel een succes.

Sandra is heel blij dat ze eindelijk mag delen dat ze een relatie heeft met Tim. Zeven maanden lang hebben ze hun relatie geheim moeten houden. Het is dan ook nu pas mogelijk voor Tim om voor lange tijd naar Sandra te trekken. Hij zal een volledige maand met Sandra doorbrengen. Als alles goed verloopt, overweegt hij naar Side te verhuizen.

"Ik heb het even moeten verzwijgen, maar ja, ik heb mijn 'maatje' gevonden tijdens mijn avontuur 'B&B Zoekt Lief'. Reeds in goede en slechte dagen hebben we steun aan elkaar gevonden en vanaf vandaag kunnen wij ook onze weg met jullie delen. Respect, begrip en communicatie is onze basis en vanaf dit punt begint onze definitieve uitdaging, onze reis", zegt Sandra op Instagram.

(Lees verder onder de Instagram-post.)

Bij Sandra en Tim was het niet meteen liefde op het eerste gezicht. "Op onze leeftijd gebeurt dat niet zo snel meer. Wel voelde ik meteen interesse om Sandra beter te leren kennen", vertelt Tim in Het Laatste Nieuws. "Ze is een knappe vrouw en qua uiterlijk - groot met lang, donker haar - volledig m’n type."

"Daarnaast is ze heel lief en bezorgd. Toen ik in de B&B arriveerde, kreeg ik hetzelfde warme gevoel dat ik krijg als ik bij m’n moeder binnenkom. Zo gezellig en huiselijk was de sfeer", zegt hij. "Ik heb tijdens het programma vooral beseft dat iemand met een rustig karakter, zoals Tim, me beter in balans brengt. Dat was een echte eyeopener", vult Sandra aan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.