Schitterend nieuws voor Piet Huysentruyt! Tv-kok voor het eerst grootvader geworden
COS
Schitterend nieuws voor Piet Huysentruyt! Tv-kok voor het eerst grootvader geworden
Foto: VTM

Het regent goed nieuws voor Piet Huysentruyt. Nadat VTM hem aan het begin van de zomer geweldig nieuws mocht meedelen, blijkt Piet nóg mooier nieuws te hebben gekregen.

Speciaal voor de 60ste verjaardag van Piet Huysentruyt bracht VTM het programma 'SOS Piet' terug onder 'SOS Piet XL'. Het programma was een groot succes en VTM besloot aan het begin van de zomer dan ook dat het programma een vervolg moet krijgen. 'SOS Piet' keert dan ook terug met een nieuw seizoen.

Nu blijkt dat er ook op persoonlijk vlak bijzonder mooi nieuws is voor Piet. In alle stilte is de tv-kok voor de eerste keer grootvader geworden. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Piets zoon Cyriel en schoondochter Agustina zijn ouders geworden van een zoon. Die krijgt de naam Joshua Huysentruyt. Joshua werd op 6 juni al geboren.

Eind mei kondigde Piet in HLN aan dat hij voor de eerste keer opa zou worden. "Iedereen weet dat ik op een kleinkind zat te wachten. Dit geeft me een formidabel gevoel. De baby wordt al snel verwacht, maar op vraag van Cyriel geef ik geen details. Ik respecteer zijn privacy", vertelde Piet aan de krant.

Piet beleeft een druk jaar met een nieuwe 'SOS Piet' in zicht én het 10-jarig bestaan van Likoké. Voor Joshua zal hij natuurlijk ook veel tijd willen maken. "Vroeger was het een traditie om meteen een spaarrekening te openen en dat ga ik ook doen. Ik zal zeker een toegewijde opa zijn, een eerste kleinkind is heel bijzonder", aldus Piet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.